Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Courgette gehalveerd en uitgehold met een lepeltje
- Max. 2 Tomaten fijn gehakt
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 90 g Kipfilet in stukjes gesneden
- Max. 15 g Mozzarella gesneden
- Min. 1 handje Tijm fijn gehakt
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en hak het vruchtvlees van de uitgeholde courgette fijn.
- Verhit de olie in een pan en bak de kipfilet stukjes rondom bruin.
- Voeg de tomatenstukjes, de tomatensaus en het fijn gehakte courgette-vruchtvlees toe en roer door.
- Voeg knoflook en tijm samen met een snuf peper toe en laat dit alles zo'n 10 minuten (al roerend) pruttelen.
- Leg een vel bakpapier op de bakplaat en leg de uitgeholde courgette-helften hierop.
- Vul de courgette-helften met het mengsel uit de pan en verdeel hier de mozzarella stukjes over.
- Plaats de gevulde courgette-helften zo'n 10 minuten in de oven.
Deel dit Recept
Add comment