Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Courgette gehalveerd en uitgehold
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 120 g Mager rundergehakt
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 200 g Venkel fijn gehakt
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 Tomaat fijn gesneden
- Max. 100 g Champignons in plakjes gesneden
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Kruiden tijm en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een pan, voeg het gehakt toe en bak dit rul.
- Voeg vervolgens de uisnippers en de venkel stukjes toe en bak dit een aantal minuten mee.
- Voeg de knoflook en de champignons toe en bak deze mee tot ze zacht zijn.
- Voeg de tomaat stukjes, de tomatensaus en de kruiden toe, zet het vuur laag en laat dit mengsel 10-15 minuten pruttelen.
- Verdeel de inhoud van de pan over de holtes van de courgette, plaats de gevulde courgette in een ovenschaal en zet deze zo'n 30 minuten in de oven.
- Schep de gevulde courgette helften op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment