Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 1 Courgette grof gesneden
- Max. 200 g Cherrytomaatjes
- Max. 1 el Oregano fijn gehakt
- Dressing Max. 1 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 1 eetlepel (appel)azijn, max. 10 g knoflook (geperst), uipoeder, paprikapoeder, max. 1 eetlepel citroensap
Ingrediënten
|
Instructies
- Rijg de courgettestukjes, cherrytomaatjes en garnalen aan spiezen (om en om) en doe de spiezen in een afsluitbare zak.
- Meng de dressing-ingrediënten en giet deze bij in de zak.
- Schud de zak goed en leg de zak in de koeling.
- Laat de marinade zo'n 30 minuten in de groenten en garnalen trekken.
- Haal de spiezen uit de zak en verhit een (gril)pan.
- Gril of bak de spiezen rondom tot de garnalen roze kleuren en de groenten beetgaar zijn (zo'n 6 minuten).
- Bestrooi de spiezen met oregano en serveer.
Notities
Ook geschikt als afgekoelde snack!
Deel dit Recept
Add comment