Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk zonder additieven
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Gemberpoeder
- Een snufje Kerriepoeder
- Een snufje Cayennepeper
- Max. 1 el Ongezoete, glutenvrije sojasaus (Tamari)
- Max. 1 Courgette grof gesneden
- Max. 1 Rode paprika in blokjes gesneden
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 1 el Koriander grof gehakt
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Voeg gemberpoeder, sojasaus, kerriepoeder, cayennepeper, kokosmelk en een laagje water toe en roer door.
- Breng het vocht aan de kook en zet vervolgens het vuur lager.
- Laat de curry zo'n 5 minuten op laag vuur pruttelen.
- Voeg de courgettestukjes, de paprikablokjes en de garnalen toe en laat dit zo'n 5 minuten mee pruttelen (tot de courgette zacht is geworden en de garnalen gaar zijn).
- Garneer de curry met koriander en serveer!
Notities
Extra bloemkoolrijst hierbij serveren, kan en mag natuurlijk altijd!
Deel dit Recept
Add comment