Porties |
Ingrediënten
- Max. 100 g Kipfilet
- Max. 200 g Mango in blokjes gesneden
- Max. 10 g Rode ui in blokjes gesneden
- Max. 0.5 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el Yoghurt
- Max. 1 el Mosterd (zonder additieven)
- Een snufje Kerriepoeder
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 10 g Rauwe cashewnoten
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en kook de kip gaar.
- Haal de kip uit de pan, laat hem afkoelen en snijd hem vervolgens in blokjes.
- Meng de gekookte kipblokjes met de overige ingrediënten, schep dit in een cocktailglaasje, laat de cocktail een tijdje afkoelen in de koeling en serveer!
Deel dit Recept
Add comment