Porties |
Ingrediënten
- Max. 40 g Kokosmelk zonder additieven
- Max. 1 Rood pepertje in dunne reepjes gesneden
- Een snufje Gemberpoeder
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Min. 300 g Champignons in kwartjes gesneden
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus Tamari
- Min. 1 handje Koriander grof gehakt
- Max. 1 Bosuitje in ringetjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een gewenste hoeveelheid water samen met de kokosmelk aan de kook en voeg de peper-reepjes, de gemberpoeder en de uisnippers toe.
- Laat de soep zo'n 10 minuten op laag vuur pruttelen.
- Voeg de champignon stukjes toe en kook deze 3 minuten mee.
- Voeg de garnalen samen met het citroensap en de sojasaus toe en laat dit meekoken tot de garnalen roze kleuren.
- Schep de soep in een kom of bord, garneer met de koriander en bosui-ringetjes en serveer!
Deel dit Recept
Add comment