Recept Afdrukken
Champignons met gepocheerd ei en garnalen
Champignons met gepocheerd ei en garnalen
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Champignons met gepocheerd ei en garnalen
Instructies
  1. Verhit de olie in een pan, voeg de champignons toe en bak deze een aantal minuten.
  2. Voeg de knoflook toe, bestrooi het geheel met peper, giet het citroensap bij in de pan en blijf roeren tot de champignons zijn geslonken en het vocht is verdampt.
  3. Voeg de bieslook en de garnalen toe aan de champignons, roer door en haal vervolgens de pan van het vuur.
  4. Breng een laagje water aan de kook en voeg de azijn toe. achtergebleven olie uit de pan en serveer!
  5. Pocheer het ei zo'n 2-3 minuten in het azijnwater.
  6. Schep de kruidige champignons en garnalen op je bord, leg het gepocheerde ei hier bovenop, garneer met de basilicum, besprenkel met de achtergebleven olie uit de pan en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!