Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Champignons
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 Ei
- Max. 60 g Garnalen gepeld
- Min. 1 handje Bieslook fijn gehakt
- Min. 1 handje Basilicum fijn gehakt
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de champignons toe en bak deze een aantal minuten.
- Voeg de knoflook toe, bestrooi het geheel met peper, giet het citroensap bij in de pan en blijf roeren tot de champignons zijn geslonken en het vocht is verdampt.
- Voeg de bieslook en de garnalen toe aan de champignons, roer door en haal vervolgens de pan van het vuur.
- Breng een laagje water aan de kook en voeg de azijn toe. achtergebleven olie uit de pan en serveer!
- Pocheer het ei zo'n 2-3 minuten in het azijnwater.
- Schep de kruidige champignons en garnalen op je bord, leg het gepocheerde ei hier bovenop, garneer met de basilicum, besprenkel met de achtergebleven olie uit de pan en serveer!
Deel dit Recept
Add comment