Recept Afdrukken
Champignon-venkel soep met feta
Champignon-venkel soep met feta
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Champignon-venkel soep met feta
Instructies
  1. Verhit de olie in een soeppan, voeg de uisnippers, de venkel, een snuf peper en de champignons toe en roerbak dit een aantal minuten.
  2. Voeg een gewenste hoeveelheid water of eigen getrokken botten bouillon toe en breng dit aan de kook.
  3. Kook de groenten in zo'n 15 minuten gaar en pureer het geheel vervolgens tot een gladde soep.
  4. Giet de soep in een kom of bord, garneer met de feta en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!