
Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 150 g Champignons fijn gehakt
- Max. 1.5 Ei
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 20 g Oude Nederlandse kaas (zonder additieven) geraspt
- Max. 50 g Spinazie gekookt en uitgeknepen
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een pan, voeg de champignonstukjes toe en bak deze zo'n 10 minuten tot het vocht is vrij gekomen en verdampt.
- Meng de eieren met de kokosmelk, de kaas, de uitgeknepen spinazie en de gebakken champignons en verdeel dit mengsel over een aantal muffin vormpjes (tot ze 3/4 deel gevuld zijn).
- Plaats de muffins zo'n 25 minuten in de voor verwarmde oven en laat ze in het vormpje zo'n 30 minuten afkoelen alvorens ze te serveren.
Deel dit Recept
Add comment