Recept Afdrukken
Champignon salade met rucola, druiven en feta
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Instructies
  1. Verhit de olie in een pan en bak de champignon kwartjes in zo'n 3-4 minuten gaar (tot het vocht verdampt is).
  2. Laat de champignons afkoelen, meng ze vervolgens met de overige ingrediënten (m.u.v. de walnoten) en zet dit mengsel in de koeling.
  3. Haal de salade na een tijdje uit de koeling, verdeel hem over je bord, garneer met de walnoten en serveer!
Deel dit Recept
 

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!