Porties |
Ingrediënten
- Min. 250 g Kastanjechampignons in kwartjes gesneden
- Min. 50 g Rucola
- Max. 150 g Druiven (ontpit) gehalveerd
- Min. 1 handje Basilicum grof gehakt
- Max. 75 g Feta verkruimeld
- Max. 0.5 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 10 g Rauwe walnoten grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en bak de champignon kwartjes in zo'n 3-4 minuten gaar (tot het vocht verdampt is).
- Laat de champignons afkoelen, meng ze vervolgens met de overige ingrediënten (m.u.v. de walnoten) en zet dit mengsel in de koeling.
- Haal de salade na een tijdje uit de koeling, verdeel hem over je bord, garneer met de walnoten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment