Porties |
Ingrediënten
- Max. 200 g Champignons in stukjes gesneden
- Een snufje Paprikapoeder
- Max. 1 Ei
- Max. 20 g Parmezaanse kaas geraspt
- Min. 1 handje Peterselie
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Cayennepeper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier op een bakplaat.
- Verhit de olie in een pan, voeg de champignons toe samen met een snuf paprikapoeder, bak de champignons tot ze beginnen te slinken en laat ze vervolgens afkoelen.
- Schep de champignons samen met de olie uit de pan in een keukenmachine en pureer dit.
- Voeg de geraspte kaas, de peterselie, de knoflook, de cayennepeper en het ei toe en meng dit goed.
- Vorm van dit mengsel balletjes (met koele, vochtige handen) en verdeel de balletjes over je bakplaat.
- Bak de balletjes in zo'n 25 minuten gaar en goudbruin.
Deel dit Recept
Add comment