Porties |
Ingrediënten
- Max. 150 g Broccoli zeer fijn gesneden
- Max. 50 g Champignons zeer fijn gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 2 Eieren
- Max. 1 el Citroensap
- Min. 1 handje Tijm fijn gehakt
- Max. 1 el Mosterd (zonder additieven)
- Een snufje Chilipeper vlokjes
- Een snufje Peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een pan, voeg de fijn gesneden broccoli, champignons en knoflook toe en bak dit zo'n 5 minuten.
- Klop in de tussentijd de eieren los en meng ze met het citroensap, de tijm, de mosterd, de chilipeper vlokjes en een snuf peper.
- Roer de inhoud van de pan (inclusief de olie) door dit mengsel, verdeel het ei-groente mengsel over de muffin vormpjes en plaats deze vervolgens 20 minuten in de voor verwarmde oven tot de muffins gaar zijn.
Deel dit Recept
Add comment