Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 50 g Prei gesneden
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Min. 200 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Min. 250 g Champignons gesneden
- Max. 75 g Light feta verkruimeld
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de helft vd olie in een soeppan, voeg de prei en de champignons toe en bak dit een aantal minuten.
- Voeg de azijn toe en roer door. Voeg een gewenste hoeveelheid water of eigen getrokken botten bouillon samen met de bloemkool toe en breng dit aan de kook.
- Laat dit op laag vuur zo'n 10 minuten pruttelen tot de bloemkool zacht is geworden.
- Voeg de kokosmelk en een snuf peper toe en pureer de soep tot een gladde consistentie is ontstaan.
- Schep de soep in een kom of bord, garneer met de feta en serveer!
Deel dit Recept
Add comment