Recept Afdrukken
Champignon-bloemkool soep met feta
Champignon-bloemkool soep met feta
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Champignon-bloemkool soep met feta
Instructies
  1. Verhit de helft vd olie in een soeppan, voeg de prei en de champignons toe en bak dit een aantal minuten.
  2. Voeg de azijn toe en roer door. Voeg een gewenste hoeveelheid water of eigen getrokken botten bouillon samen met de bloemkool toe en breng dit aan de kook.
  3. Laat dit op laag vuur zo'n 10 minuten pruttelen tot de bloemkool zacht is geworden.
  4. Voeg de kokosmelk en een snuf peper toe en pureer de soep tot een gladde consistentie is ontstaan.
  5. Schep de soep in een kom of bord, garneer met de feta en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!