
Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Wilde zalmfilet in plakjes gesneden
- Min. 10 g Radijsjes in plakjes gesneden
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 1 handje Koriander fijn gehakt
- Min. 1 handje Peterselie fijn gehakt
- Min. 1 handje Basilicum fijn gehakt
- Min. 1 handje Dille fijn gehakt
- Een snufje Peper
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Meng de radijs plakjes en de zalm plakjes met het citroensap, de (appel)azijn, de olijfolie, de fijn gehakte kruiden en een snuf peper en laat dit min. 20 minuten marineren.
- Verdeel de ceviche over je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment