Ceviche van zalm, avocado en tomaat
Maaltijd
Lunch
,
Tussendoortje
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
Max. 120
g
Wilde zalm filet
in plakjes gesneden
Max. 25
g
Avocado
in plakjes gesneden
Max. 1
el
Citroensap
Max. 1
el
Olijfolie
koud geperst (extra vergine)
Max. 100
g
Cherrytomaatjes
in partjes gesneden
Max. 1
el
Kappertjes (zonder additieven)
Min. 1
handje
Dille
fijn gehakt
Min. 1
handje
Munt
fijn gehakt
Min. 1
handje
Koriander
fijn gehakt
Min. 1
Bosuitje
in ringetjes gesneden
Een snufje
Peper
Instructies
Meng de tomaat partjes, de zalm plakjes en de avocado plakjes met het citroensap, de olijfolie, de kappertjes, de fijn gehakte kruiden en een snuf peper en laat dit min. 20 minuten marineren.
Verdeel de ceviche over je bord en serveer!
Gerelateerd