Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Wilde zalm filet in plakjes gesneden
- Max. 25 g Avocado in plakjes gesneden
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 100 g Cherrytomaatjes in partjes gesneden
- Max. 1 el Kappertjes (zonder additieven)
- Min. 1 handje Dille fijn gehakt
- Min. 1 handje Munt fijn gehakt
- Min. 1 handje Koriander fijn gehakt
- Min. 1 Bosuitje in ringetjes gesneden
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de tomaat partjes, de zalm plakjes en de avocado plakjes met het citroensap, de olijfolie, de kappertjes, de fijn gehakte kruiden en een snuf peper en laat dit min. 20 minuten marineren.
- Verdeel de ceviche over je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment