Recept Afdrukken
Cake met witlof en pompoen
Cake met witlof en pompoen
Maaltijd Lunch, Tussendoortje
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Lunch, Tussendoortje
Porties
Ingrediënten
Cake met witlof en pompoen
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een cakevorm met bakpapier.
  2. Breng een laagje water aan de kook, kook de pompoenblokjes in 15 minuten gaar, giet de blokjes af, voeg de kokosmelk toe en pureer dit.
  3. Kook in de tussentijd ook de witlof beetgaar, knijp de witlof zo goed mogelijk uit van vocht, laat de uitgeknepen witlof afkoelen en meng het vervolgens met de kaas, de eieren, de bieslook, de mosterd en de peper en roer dit mengsel door de pompoenpuree.
  4. Schep dit mengsel in het cakeblik, druk het goed aan en plaats het cakeblik min. 15 minuten in de oven (tot de eieren gestold zijn en de cake gaar is).
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!