Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Pompoen in blokjes gesneden
- Max. 2 stronkjes Witlof fijn gesneden
- Max. 1.5 Ei los geklopt
- Max. 10 g Parmezaanse kaas geraspt
- Min. 1 handje Bieslook fijn gehakt
- Max. 1 el Mosterd (zonder additieven)
- Een snufje Peper
- Max. 40 g Kokosmelk (zonder additieven)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een cakevorm met bakpapier.
- Breng een laagje water aan de kook, kook de pompoenblokjes in 15 minuten gaar, giet de blokjes af, voeg de kokosmelk toe en pureer dit.
- Kook in de tussentijd ook de witlof beetgaar, knijp de witlof zo goed mogelijk uit van vocht, laat de uitgeknepen witlof afkoelen en meng het vervolgens met de kaas, de eieren, de bieslook, de mosterd en de peper en roer dit mengsel door de pompoenpuree.
- Schep dit mengsel in het cakeblik, druk het goed aan en plaats het cakeblik min. 15 minuten in de oven (tot de eieren gestold zijn en de cake gaar is).
Deel dit Recept
Add comment