Porties |
Ingrediënten
- Min. 1 stronkje Broccoli in roosjes gesneden
- Max. 1 Venkelknol in stukken gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Peper
- Min. 1 handje Bieslook fijn gehakt
- Een snufje Italiaanse tuinkruiden
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geschaafd
- Max. 20 g Kokosmelk zonder additieven
- Max. 10 g Rauwe zonnebloempitten
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een gewenste hoeveelheid water met de Italiaanse kruiden eraan toegevoegd aan de kook.
- Voeg de groenten, de knoflook, een snuf peper en de kokosmelk toe, laat de groenten op laag vuur gaar koken en pureer de soep vervolgens tot een romige glad resultaat is bereikt.
- Schep de soep in een kom of bord, garneer met de bieslook, het kaasschaafsel en de zonnebloempitten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment