Recept Afdrukken
Broccolisoep met venkel en Parmezaanse kaas
Broccolisoep met venkel en Parmezaanse kaas
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Broccolisoep met venkel en Parmezaanse kaas
Instructies
  1. Breng een gewenste hoeveelheid water met de Italiaanse kruiden eraan toegevoegd aan de kook.
  2. Voeg de groenten, de knoflook, een snuf peper en de kokosmelk toe, laat de groenten op laag vuur gaar koken en pureer de soep vervolgens tot een romige glad resultaat is bereikt.
  3. Schep de soep in een kom of bord, garneer met de bieslook, het kaasschaafsel en de zonnebloempitten en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!