Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Broccoli in roosjes gesneden
- Max. 0.5 Courgette in plakjes gesneden
- Min. 100 g Asperges houtige delen verwijderd
- Min. 50 g Bladspinazie
- Max. 75 g Light feta verkruimeld
- Max. 1 el Citroensap
- Een snufje Peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, blancheer de broccoliroosjes een aantal minuten, giet ze af en spoel ze vervolgens af onder de koude kraan.
- Meng de asperges met de courgetteplakjes, de olie en een snuf peper.
- Verhit een (gril) pan en gril de asperge-courgette mix tot de groenten beetgaar zijn.
- Schep de spinazie op je bord, verdeel de beetgare broccoli en de gegrilde groenten over de spinazie, besprenkel het geheel met citroensap, garneer met de feta kruimels en serveer!
Deel dit Recept
Add comment