Porties |
Ingrediënten
- Min. 1 stronkje Broccoli in roosjes gesnedeb
- Max. 1 Venkelknol in plakjes gesneden
- Kruiden venkelzaad en peper
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Rauwe pecannoten
- Max. 75 g Light fetakaas verkruimeld
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier.
- Meng de groenten met de kruiden en de olie en verdeel dit mengsel over de met bakpapier bekleedde bakplaat.
- Schuif de bakplaat zo'n 20-30 minuten in de oven (tot de groenten beetgaar zijn en een kleurtje hebben verkregen), maar hussel de groenten wel na 10-15 minuten goed door elkaar (om aanbranden te voorkomen).
- Schep de geroosterde groenten op je bord, garneer met de fetakruimels en de pecannoten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment