Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 stronkje Broccoli in roosjes gesneden
- Max. 50 g Lente-ui in ringetjes gesneden
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Saus-ingrediënten max. 1 eetlepel (appel)azijn, max. 10 g knoflook (geperst), 5-kruidenpoeder (peper, steranijs, kruidnagel, kaneel en venkelzaad), een paar druppels tabasco, ongeraffineerd mineraalzout
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de saus-ingrediënten met de sojasaus.
- Doe de broccoli-roosjes in een keukenmachine en maal deze tot kruimeltjes.
- Verhit de olie in een pan en roerbak de garnalen tot ze roze kleuren.
- Zet het vuur lager, voeg de saus-ingrediënten toe en roer door.
- Voeg de lente-ui-ringetjes en de broccoli-kruimeltjes toe, roerbak dit zo'n 2 minuten mee en serveer!
Deel dit Recept
Add comment