Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 stronkje Broccoli tot korrels gemalen of geraspt
- Max. 1 handje Munt fijn gehakt
- Max. 1 el Bieslook fijn gehakt
- Min. 200 g Groene asperges in stukjes gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 75 g Feta verkruimeld
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Stoom de broccolikruimels boven kokend water beetgaar.
- Meng de helft vd olie met het citroensap en zet dit apart.
- Verhit de andere helft vd olie in een pan en bak de asperges in zo'n 7 minuten beetgaar.
- Bestrooi de asperges met zout en peper.
- Meng het olie-citroensap mengsel met de munt en de bieslook en meng dit door de broccolirijst.
- Schep de broccolirijst op een bord en verdeel hier de asperges en de feta over.
Deel dit Recept
Add comment