Recept Afdrukken
Broccolipuree met zalm
Broccolipuree met zalm
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Broccolipuree met zalm
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook en kook de broccoli in 10-15 minuten gaar.
  2. Bestrooi de zalm in de tussentijd met zout en peper en smeer hem in met de olie.
  3. Bak de zalm zo'n 3 minuten per kant.
  4. Stamp de broccoli fijn met een beetje achtergehouden kookvocht.
  5. Doe de basilicum samen met het citroensap in een keukenmachine en pureer dit.
  6. Roer de basilicumpuree samen met de bosui door de broccolipuree.
  7. Schep de broccolipuree op je bord, leg de gebakken zalm op de puree en garneer met de pijnboompitjes.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!