Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Broccolirijst
- Max. 60 g Wilde zalmfilet
- Max. 100 g Hüttenkäse
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 1 handje Bieslook fijn gehakt
- Max. 1 Courgette in blokjes gesneden
- Max. Venkelknol in blokjes gesneden
- Max. 1 el Koud geperste kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, stoom de zalmfilet gaar en scheur de gare zalmfilet vervolgens aan flarden.
- Stoom vervolgens ook de broccolirijst beetgaar boven hetzelfde water.
- Verhit de olie in een pan, voeg de knoflook en de courgetteblokjes toe en roerbak dit een aantal minuten.
- Voeg de venkelblokjes en de voorgestoomde broccolirijst toe en schep dit door elkaar tot de groenten enigszins een kleurtje krijgen.
- Schep de gare zalmflarden door de rijst, schep het rijstgerecht op je bord, meng de hüttenkäse met de bieslook, verdeel dit mengsel over het rijstgerecht en serveer!
Deel dit Recept
Add comment