Porties |
Ingrediënten
- Min. 1 stronkje Broccoli tot korrels geraspt
- Min. 100 g Peultjes
- Max. 2 Eieren los geklopt
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 2 Chilipepertjes fijn gemalen
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauw sesamzaad
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en stoom de broccolikorrels samen met de peultjes hierboven beetgaar.
- Verhit de olie in een pan, voeg de los geklopte eieren toe en roerbak de eieren tot korrels zijn gestold.
- Schep de korrels uit de pan en zet ze even apart.
- Voeg de knoflook, de beetgare peultjes en de beetgare broccolikorrels toe en roerbak deze tot de groenten een kleurtje beginnen te krijgen (zo'n 3 minuten).
- Voeg de gemalen chilipepertjes, de azijn en de gestolde ei korrels toe en meng deze met de groenten in de pan.
- Schep de inhoud vd pan op je bord, bestrooi met sesam en serveer!
Deel dit Recept
Add comment