Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Min. 1 stronkje Broccoli in roosjes gesneden
- Min. 100 g Oesterzwammen gehalveerd
- Min. 1 Bosuitje in ringetjes gesneden
- Max. 75 g Feta light verkruimeld
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers, de sojasaus en de oesterzwammen toe, bak dit tot de oesterzwammen zijn geslonken en het vocht is verdampt en draai het gas uit.
- Verhit een laagje water in een kookpan, voeg de broccoli roosjes toe en kook de roosjes in 15-20 minuten gaar.
- Giet de broccoli roosjes af, voeg de kokosmelk toe en stamp de roosjes tot een puree.
- Schep de gebakken oesterzwammen samen met de bosui ringetjes door de puree, schep de stamppot op je bord, verdeel de feta kruimels over de stamppot en serveer!
Deel dit Recept
Add comment