Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Broccoli in roosjes gesneden
- Min. 200 g Bladspinazie
- Max. 120 g Naturel tofu in bokjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauwe hazelnoten
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, voeg de broccoli roosjes toe en kook deze in zo;n 15 minuten gaar.
- Giet de broccoli af, maar bewaar een klein beetje kookvocht en stamp mbv dat vocht de gare broccoli tot puree.
- Voeg de spinazie en de peper toe aan de nog warme puree en roer dit door, zodat de spinazie door de hitte kan gaan slinken.
- Verhit in de tussentijd de olie in een pan, voeg de tofu blokjes toe en bak deze rondom bruin.
- Schep de stamppot op je bord, verdeel de tofu blokjes en de hazelnoten over de stamppot en serveer!
Deel dit Recept
Add comment