Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Broccoli in roosjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Cajun-kruiden tijm en peterselie (fijn gehakt)
- Min. 100 g Bladspnazie
- Max. 75 g Feta
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 Rode paprika in reepjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Stoom of kook de broccoli roosjes beetgaar en giet ze af.
- Verhit de olie in een soeppan, voeg de uisnippers samen met de knoflook toe en fruit deze een aantal minuten.
- Voeg de spinazie en de fijn gesneden kruiden toe en bak dit tot de spinazie is geslonken.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water toe en roer door.
- Doe de gestoomde broccoli in een keukenmachine, voeg de feta toe en maal dit tot een dikke puree.
- Roer de broccoli-feta puree door de soep, verhit dit kort, schep de soep in een kom of bord, garneer met de paprikareepjes en serveer!
Deel dit Recept
Add comment