Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Broccoli in roosjes gesneden
- Min. 100 g Sperziebonen gehalveerd
- Max. 1 Courgette in plakjes gesneden
- Min. 2 handjes Bladspinazie
- Max. 75 g Feta verkruimeld
- Max. 0.5 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauwe pompoenpitten
- Max. 1 el Citroensap
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en blancheer de broccoliroosjes tot ze beetgaar zijn.
- Schep ze uit de pan en laat ze afkoelen.
- Meng de gehalveerde sperziebonen en de courgetteplakjes met de olie en wat peper, verhit een grilpan en gril de groenten tot ook deze beetgaar zijn en een kleurtje beginnen te krijgen.
- Laat ook deze na grillen afkoelen.
- Verdeel de spinazie over je bord, verdeel de afgekoelde beetgare groenten over de spinazie, besprenkel met citroensap, bestrooi met feta, pompoenpitten en nog wat peper en serveer!
Deel dit Recept
Add comment