Porties |
Ingrediënten
- Max. 55 g Mozzarella in stukjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 2 stengels Bleekselderij fijn gesneden
- Min. 300 g Broccoli in roosjes gesneden
- Min. 1 handje Munt grof gehakt
- Max. 1 handje Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan, voeg de knoflook samen met de fijn gesneden bleekselderij toe en bak dit een aantal minuten.
- Voeg na 2-3 minuten de broccoli-roosjes en een gewenste hoeveelheid water toe, breng dit aan de kook en laat dit 5 minuten koken.
- Voeg de munt en een snuf peper toe, roer dit door en pureer de soep tot een gladde consistentie is ontstaan.
- Schep de soep in een kom of bord, verdeel de mozzarella stukjes over de soep en serveer!
Deel dit Recept
Add comment