Porties |
Ingrediënten
- Min. 1 stronkje Broccoli in roosjes gesneden
- Min. 100 g Peultjes
- Max. 2 Eieren gekookt en in blokjes gesneden
- Min. 1 handje Koriander grof gesneden
- Saus-ingrediënten max. 0.5 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 0.5 eetlepel rauwe tahin, max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari), max. 1 eetlepel (appel)azijn
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en blancheer de broccoliroosjes en peultjes tot ze beetgaar zijn.
- Spoel de geblancheerde groenten af onder koud water en doe ze in een kom.
- Voeg de saus ingrediënten en de ei blokjes toe, meng deze ingrediënten met de groenten en zet dit mengsel in de koelkast, zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken.
- Schep de salade (na een tijdje koelen) op je bord, garneer met de koriander en serveer!
Deel dit Recept
Add comment