Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Broccoli in roosjes gesneden
- Min. 50 g Bladspinazie
- Min. 100 g Komkommer in plakjes gesneden
- Max. 300 g Blauwe bessen
- Max. 10 g Rauwe walnoten
- Max. 75 g Feta in blokjes gesneden
- Dressing-ingrediënten max. 0.5 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel mosterd (zonder additieven) en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, kook de broccoliroosjes in zo'n 4 minuten beetgaar, giet ze af en laat ze afkoelen.
- Meng de afgekoelde, beetgare broccoliroosjes vervolgens met de overige ingrediënten (m.u.v. de walnoten) en zet dit mengsel in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar kunnen inwerken.
- Haal de salade na een tijdje uit de koeling, verdeel hem over je bord, garneer met de walnoten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment