Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Flespompoen grof gesneden
- Min. 1 stronkje Broccoli in roosjes gesneden
- Kruiden Italiaanse tuinkruiden, verse munt (fijn gehakt), verse tijm (fijn gehakt) en peper
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 120 g Mager rundergehakt
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Voeg het gehakt en de helft vd kruiden toe en bak dit rul.
- Schep dit mengsel uit pan.
- Voeg de groenten en de resterende kruiden toe aan de pan en bak deze een aantal minuten.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water toe, breng dit aan de kook, zet het vuur lager en laat de soep 10-15 minuten pruttelen (tot de groenten gaar zijn).
- Pureer de soep, roer het kruidige gehaktmengsel door de soep, schep de soep in een kom of diep bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment