Broccoli met kabeljauw en papillote
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
  • Max. 120g Kabeljauwfilet
  • Max. 10g Uigesnipperd
  • Max. 10g Knoflookgeperst
  • Max. 2 Paprika’sin blokjes gesneden
  • Min. 200g Broccoliin kleine roosjes gesneden
  • Dressing-ingrediĆ«ntenmax. 1 eetlepel koud geperste kokos/olijfolie, max. 1 eetlepel citroensap, basilicum (fijn gehakt), peterselie (fijn gehakt), dille (fijn gehakt), tijm (fijn gehakt), roosmarijn (fijn gehakt) en peper
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier op je werkblad.
  2. Meng de gesneden groenten met elkaar en schep dit mengsel in het midden van het bakpapier.
  3. Leg de kabeljauwfilet op de groenten en besprenkel het geheel met de dressing.
  4. Vouw het bakpapier stevig dicht omheen de inhoud, zodat het een afgesloten pakketje vormt en plaats dit pakketje zo’n 15 minuten in de oven, zodat de inhoud gaar kan stomen.