Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 100 g Groene appel gehalveerd
- Max. 100 g Sperziebonen gehalveerd
- Min. 200 g Broccoli in kleine roosjes gesneden
- Min. 100 g Champignons in kleine stukjes gesneden
- Dressing-ingrediënten max. 1 eetlepel koud geperste kokos/olijfolie, max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari), gemberpoeder, max. 10 g knoflook (geperst) en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier op je werkblad.
- Meng de gesneden groenten met elkaar en schep dit mengsel in het midden van het bakpapier.
- Leg de kabeljauwfilet op de groenten en besprenkel het geheel met de dressing.
- Vouw het bakpapier stevig dicht omheen de inhoud, zodat het een afgesloten pakketje vormt en plaats dit pakketje zo'n 15 minuten in de oven, zodat de inhoud gaar kan stomen.
Deel dit Recept
Add comment