Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 stronkje Broccoli in roosjes gesneden
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Ui gesnipperd
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Italiaanse tuinkruiden
- Max. 120 g Garnalen gepeld
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een gewenste water aan de kook en kook de broccoliroosjes in zo'n 15 minuten samen met de Italiaanse tuinkruiden gaar.
- Verhit de olie in een pan en fruit hierin de uisnippers samen met de knoflook.
- Voeg de gebakken uisnippers en de knoflook samen met de kokosmelk toe aan de soeppan en pureer de soep tot een gladde massa.
- Roer ook het citroensap door de soep.
- Bak de garnalen in de pan waar je de uisnippers hebt gebakken (in de achtergebleven olie).
- Giet de soep in je bord en garneer met de gebakken garnalen.
Deel dit Recept
Add comment