Porties |
Ingrediënten
- Max. 200 g Broccoli fijn gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 1.5 Ei los geklopt
- Min. 1 handje Basilicum fijn gehakt
- Max. 15 g Mozzarella fijn gesneden
- Een snufje Peper
- Een snufje Nootmuskaat
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een ovenvaste pan, voeg de fijn gesneden broccoli en een snuf peper toe en bak de broccoli stukjes beetgaar.
- Meng het ei met een snuf peper, een snuf nootmuskaat, de fijn gehakte basilicum en de kokosmelk, giet dit mengsel bij de broccoli in de pan en verdeel dit goed over de bodem van de pan.
- Zet de pan in de oven en bak de frittata in zo'n 25-40 minuten (tot deze ook in het midden goed gestold is) gaar.
- Verdeel meteen na bereiding de mozzarella over de frittata, zodat de kaas enigszins smelt, schep de frittata op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment