Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Geraspte broccoli
- Max. 60 g Wilde zalmfilet
- Max. 100 g Hüttenkäse
- Min. 1 handje Beslook fijn gehakt
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 Courgette in kleine blokjes gesneden
- Max. 1 Venkelknol in kleine blokjes gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, stoom de zalmfilet gaar en scheur de gare zalmfilet vervolgens aan flarden.
- Stoom vervolgens ook de broccolikorrels beetgaar boven hetzelfde water.
- Verhit de olie in een pan, voeg de knoflook en de courgetteblokjes toe en roerbak dit een aantal minuten.
- Voeg de venkelblokjes en de voor gestoomde broccolikorrels toe en schep dit door elkaar tot de groenten enigszins een kleurtje krijgen.
- Schep de gare zalmflarden door de rijst, schep de couscous op je bord, meng de hüttenkäse met de bieslook, verdeel dit mengsel over de couscous en serveer!
Deel dit Recept
Add comment