Recept Afdrukken
Broccoli-couscous met sperziebonen en feta
Broccoli-couscous met sperziebonen en feta
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Broccoli-couscous met sperziebonen en feta
Instructies
  1. Begiet de broccolikorrels met heet water en laat de korrels in zo'n 10 minuten zwellen (het vocht opnemen).
  2. Breng een laagje water aan de kook en blancheer in de tussentijd de sperziebonen en peultjes beetgaar en spoel deze vervolgens af onder koud water.
  3. Roer de gezwollen, beetgare broccolikorrels na zo'n toen minuten door met een vork, giet vocht dat niet door de broccolikorrels geabsorbeerd is af, meng de beetgare korrels (broccoli couscous) met de overige ingrediënten, schep dit mengsel op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!