
Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Geraspte broccoli
- Een snufje Peper
- Max. 120 g Bereide rosbief (zonder additieven) in blokjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 1 handje Bladspinazie
- Min. 100 g Radijsjes in blokjes gesneden
- Max. 10 g Rauwe amandelen
- Max. 1 el Citroensap
- Min. 1 handje Dragon fijn gehakt
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en stoom de broccolikorrels hierboven gaar.
- Verhit de olie in een pan, voeg de radijsblokjes en de spinazie toe en roer dit door tot de spinazie is geslonken.
- Schep de gare broccoli couscous bij in de pan, bestrooi het geheel met peper en dragon en besprenkel met citroensap.
- Meng alles goed en schep de broccoli couscous vervolgens op je bord.
- Verdeel de rosbief plakjes en de amandelen over de couscous en serveer!
Deel dit Recept
Add comment