Recept Afdrukken
Broccoli couscous met kabeljauw en sperziebonen
Broccoli couscous met kabeljauw en sperziebonen
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Broccoli couscous met kabeljauw en sperziebonen
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook, meng dit met de Italiaanse kruiden, doe de broccolikorrels in een kom en begiet dit met het kruidige, hete water.
  2. Laat de korrels wellen, maak ze los met een vork, giet het niet geabsorbeerde vocht af en laat de gewelde korrels afkoelen.
  3. Meng de fijn gehakte tuinkruiden met de helft vd olie, het citroensap, de pijnboompitten, de knoflook, het fijn gehakte chilipepertje en de lente-ui ringetjes en meng dit door de gewelde korrels.
  4. Breng opnieuw een laagje water aan de kook en kook hierin de gehalveerde sperziebonen beetgaar.
  5. Verhit de resterende olie in en pan, voeg de kabeljauwfilet toe en bak deze in een aantal minuten gaar.
  6. Schep de broccoli couscous op je bord, schep de sperziebonen en de kabeljauwfilet erbij naast en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!