Porties |
Ingrediënten
- Min. 100 g Broccolirijst
- Een snufje Italiaanse tuinkruiden
- Min. 1 handje Abrikozen fijn gehakt
- Min. 1 handje Munt fijn gehakt
- Min. 1 handje Dille fijn gehakt
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 10 g Rauwe pijnboompitten
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 Lente-uitje in ringetjes gesneden
- Min. 1 Chilipepertje fijn gehakt
- Min. 100 g Sperziebonen gehalveerd
- Max. 120 g Kabeljauwfilet
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, meng dit met de Italiaanse kruiden, doe de broccolikorrels in een kom en begiet dit met het kruidige, hete water.
- Laat de korrels wellen, maak ze los met een vork, giet het niet geabsorbeerde vocht af en laat de gewelde korrels afkoelen.
- Meng de fijn gehakte tuinkruiden met de helft vd olie, het citroensap, de pijnboompitten, de knoflook, het fijn gehakte chilipepertje en de lente-ui ringetjes en meng dit door de gewelde korrels.
- Breng opnieuw een laagje water aan de kook en kook hierin de gehalveerde sperziebonen beetgaar.
- Verhit de resterende olie in en pan, voeg de kabeljauwfilet toe en bak deze in een aantal minuten gaar.
- Schep de broccoli couscous op je bord, schep de sperziebonen en de kabeljauwfilet erbij naast en serveer!
Deel dit Recept
Add comment