Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 120 g Mager rundvlees in blokjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 Tomaat fijn gesneden
- Een snufje Rode pepervlokjes
- Een snufje Kerriepoeder
- Max. 300 g Boerenkool grof gehakt
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan roerbak de rundvleesstukjes rondom bruin.
- Voeg de uisnippers samen met de knoflook toe en fruit deze.
- Voeg de rode pepervlokjes en kerriepoeder toe en roer door.
- Voeg de tomatenstukjes en tomatensaus toe en vul dit aan met een beetje water (tot het vlees in een laagje water staat).
- Laat dit op laag vuur zo'n 20 minuten stoven.
- Voeg de boerenkool vervolgens toe samen met zout en peper en laat dit in zo'n 10 minuten al roerend slinken.
Deel dit Recept
Add comment