Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kipfilet
- Min. 300 g Boerenkool grof gesneden
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el Citroenrasp van een biologische citroen
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Een snufje Kerriepoeder
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water met zout aan de kook en kook de kipfilet gaar.
- Haal de kipfilet uit de pan, laat deze afkoelen en scheur deze aan flarden.
- Voeg de kip weer toe aan het kookvocht en voeg de overige ingrediënten toe.
- Vul aan met water (of eigen getrokken bouillon) tot een gewenste hoeveelheid is bereikt.
- Breng dit aan de kook en zet het vuur lager.
- Kook de soep tot de boerenkool zacht is en serveer.
Deel dit Recept
Add comment