Porties |
Ingrediënten
- Max. 40 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Een snufje Italiaanse tuinkruiden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 200 g Tomaten fijn gesneden
- Max. 1 stengel Bleekselderij gesneden
- Min. 200 g Boerenkool gesneden
- Max. 120 g Kabeljauwfilet in stukjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Doe de kokosmelk samen met de Italiaanse kruiden in een soeppan en verhit dit.
- Voeg de uisnippers toe samen met de tomatensaus, een gewenste hoeveelheid water, de tomaten en de bleekselderijstukjes, dek de pan af en laat dit 10 minuten pruttelen.
- Voeg de boerenkool en de kabeljauwstukjes toe en laat dit pruttelen tot de boerenkool zacht is geworden (zo'n 5 minuten).
Deel dit Recept
Add comment