Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus Tamari
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 120 g Magere yoghurt (naturel) in blokjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Kruiden chilipepervlokjes, komijnzaad, roosmarijn en oregano
- Min. 200 g Boerenkool grof gesneden
- Max, 2 Zon gedroogde tomaatjes (zonder additieveven) geweekt in water en in reepjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier op de bakplaat.
- Meng de tofublokjes met de sojasaus, azijn en helft vd olie en laat dit minimaal 10 minuten marineren.
- Verspreid de gemarineerd bokjes over de bakplaat en rooster ze zo’n 30 minuten in de oven.
- Verhit in de tussentijd de resterende olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook en de kruiden.
- Voeg de boerenkool en de reepjes zon gedroogde tomaat toe en tot de boerenkool beetgaar is en vocht verdampt is.
- Schep de geroosterde tofublokjes door het roerbakgerecht, schep het gerecht op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment