Porties |
Ingrediënten
- Max. 1.5 Ei
- Max. 20 g Feta
- Max. 150 g Tomaten in partjes gesneden
- Max. 50 g Boerenkool grof gehakt
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Min. 1 handje Basilicum grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een ovenvaste pan.
- Meng de eieren met zout, peper en basilicum en giet dit mengsel in de pan.
- Laat dit over de bodem stromen en verdeel hier de boerenkool, tomatenstukjes en feta over.
- Laat de onderkant van de frittata stollen op het gasfornuis en zet de pan vervolgens zo'n 25-30 minuten in de oven tot ook de bovenkant en binnenkant van de frittata gaar is.
- Garneer met extra basilicum.
Deel dit Recept
Add comment