
Porties |
Ingrediënten
- Marinade-ingrediënten max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 chilipepertje (fijn gemalen), max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 120 g Naturel tofu in blokjes gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max, 10 g Ui gesnipperd
- Max. 100 g Boerenkool grof gehakt
- Max. 300 g Pompoen in stukjes gesneden
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Meng de tofublokjes met de marinade en laat dit minimaal een half uur (liefst langer) marineren.
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers.
- Voeg de boerenkool en een paar lepels water toe en roerbak de boerenkool tot dit iets is geslonken.
- Voeg de pompoenstukjes toe en stoof het geheel in zo’n 15-20 minuten gaar.
- Stamp de inhoud van de pan tot een puree, schep dit op je bord en houd warm.
- Verhit de pan met resterende olie opnieuw en roerbak de gemarineerde tofublokjes rondom bruin.
- Schep de gebakken tofublokjes over de stamppot op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment