Recept Afdrukken
Boerenkool-pompoen stamppot met tofu
Boerenkool-pompoen stamppot met tofu
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Boerenkool-pompoen stamppot met tofu
Instructies
  1. Meng de tofublokjes met de marinade en laat dit minimaal een half uur (liefst langer) marineren.
  2. Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers.
  3. Voeg de boerenkool en een paar lepels water toe en roerbak de boerenkool tot dit iets is geslonken.
  4. Voeg de pompoenstukjes toe en stoof het geheel in zo’n 15-20 minuten gaar.
  5. Stamp de inhoud van de pan tot een puree, schep dit op je bord en houd warm.
  6. Verhit de pan met resterende olie opnieuw en roerbak de gemarineerde tofublokjes rondom bruin.
  7. Schep de gebakken tofublokjes over de stamppot op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!