Recept Afdrukken
Boerenkool-gehaktbrood
Boerenkool-gehaktbrood
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Boerenkool-gehaktbrood
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een cakeblik met bakpapier.
  2. Doe alle ingrediënten (behalve de topping-ingrediënten) in een kom en meng dit goed (met vochtige, koele handen).
  3. Druk dit kruidige gehaktmengsel in je cakevorm en zet de cakevorm in de voorverwarmde oven.
  4. Vermeng in de tussentijd de topping-ingrediënten met elkaar en bestrijk de bovenkant van het gehaktbrood (na zo'n 35 minuten in de oven) met de topping.
  5. Plaats het gehaktbrood vervolgens nog 10 minuten in de oven en klaar is het boerenkool-gehaktbrood!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!