
Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Naturel tofu verkruimeld
- Max. 10 g U gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Saus-ingrediënten max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari), uipoeder, komijnzaad, kurkuma, paprikapoeder en peper
- Min. 200 g Boerenkool grof gehakt
- Min. 250 g Kastanjechampignons in kwartjes gesneden
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Voeg de champignon kwartjes toe en bak dit zo’n 5 minuten mee.
- Voeg de tofukruimels toe samen met de saus en bak dit al roerende nog eens 5 minuten.
- Voeg de boerenkool toe en laat dit al roerende slinken.
- Schep de scramble op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment