Boerenkool-champignon muffins
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Verhit de olie in een pan en bak de champignon stukjes zo’n 8 minuten.
  3. Zet het vuur lager, voeg de knoflook en tijm toe en bak dit 2 minuten mee.
  4. Voeg het citroensap en de uisnippers samen met de chilivlokjes toe en bak dit zo’n 2 minuten.
  5. Voeg de boerenkool toe en laat dit al roerend slinken.
  6. Ontdoe de inhoud van de pan zo goed mogelijk van vocht en schep dit mengsel vervolgens in een keukenmachine samen met de eieren, de kokosmelk en de peterselie.
  7. Pureer dit tot een gladde massa.
  8. Meng de puree met de overige ingrediƫnten en verdeel dit mengsel over een aantal muffinvormpjes.
  9. Plaats de vormpjes zo’n 20-25 minuten in de oven.